Guangdong Henvcon Electric Power Technology CO., LTD.

“Vida activa en moviment imparable”

Record del segon partit d'amistat de bàsquet intern de Henvcon

Un cos saludable és la garantia d'un bon treball, i la vida està en moviment.Per tal de millorar la qualitat física dels empleats i reforçar la unitat interna i la cooperació entre els diferents departaments, Henvcon va celebrar el segon partit d'amistat de bàsquet d'aquest any 2022 a la pista de bàsquet de l'empresa a les 18.00 hores del 15 d'abril. Representants de cada sector de treball van veure la joc i animant als jugadors a la pista.

Les dues parts del joc van ser l'equip vermell (departament d'Enginyeria) dirigit per Liu Yong i l'equip blau (membres d'altres departaments de la companyia) amb el capità Li Yu.L'enginyer en cap Li wi va continuar sent responsable de la supervisió in situ, mentre que Qin Mangai va actuar com a àrbitre.En particular, el departament d'administració va ser molt apreciat per la seva organització de la competició i el fort suport.

El partit es va dividir en quatre seccions, cadascuna de les quals va durar 10 minuts.Amb un xiulet va començar oficialment la competició.A diferència de l'últim, la primera pilota d'aquest partit la va guanyar l'equip vermell.Un precís xut de maquillatge ha colpejat la cistella i ha guanyat 2 punts, fet que ha fet que el públic aplaudís un rere l'altre.Avui s'ha incorporat un nou jugador a l'equip blau, per la qual cosa la cooperació no ha estat gaire encertada i fa molt de temps que no han trobat la sensació de tir, perdent molts punts.Al principi, el seu marcador va quedar enrere, també es trobaven en estat passiu.Afortunadament, Liu Meng va trobar la sensació més tard.Va fer diversos bons tirs de llarga distància amb 3 punts seguits, cosa que va ajudar a l'equip blau a posar-se al dia amb el marcador i va guanyar els aplaudiments unànimes del públic pel "ben fet".L'equip vermell jugava amb bon ritme, però la situació va canviar, a poc a poc es va anar superant.El marcador al primer quart va ser de 18:20 (Vermell VS Blau).

En el segon i tercer quart, les circumstàncies de la competició van ser meravelloses.La tempesta juvenil i les habilitats fresques de l'equip vermell van ser una presència brillant al camp.Amb una cooperació precisa i enginyosa, van aconseguir un petit clímax de 16:8 i van tornar a prendre el lideratge;mentre que el blau es tornava a trencar.La seva passada va ser robada o forçada massa per sortir dels límits.A més, els seus rebots també van ser inferiors als de l'equip vermell, i el seu percentatge de victòries de tir va ser baix, per la qual cosa el marcador va quedar per darrere.Però des d'aleshores, els dos bàndols van fluctuar, perseguint-se, pujant alternativament, i la diferència de marcador va ser molt ajustada.

a

Els jugadors buscaven el rebot

b

El membre de l'equip vermell Liu Yongcheng va fer un tir llunyà de 3 punts

En l'últim quart, el quart, per guanyar, els jugadors d'ambdós bàndols encara van mantenir ple esperit de lluita, i la seva figura saltadora va ser especialment vigorosa a la nit.Els nous jugadors del conjunt blau s'han aixecat i han fet una bona feina de rebot, defensa i protecció de la pilota, fet que també ha contribuït al tir.Els tirs de prop i llargs tenien èxit amb freqüència.El marcador al mig va arribar al 64-60, i el conjunt blau es va avançar dos gols.El vermell no volia quedar-se menys.Després van marcar dos gols i van igualar el marcador.El públic també va gaudir veient l'escena nerviosa i meravellosa.Els petits aficionats van cridar fort per animar el seu equip favorit.El temps va arribar als últims 20 segons.En aquest moment, l'equip vermell encara tenia dos punts d'avantatge.A 76:74, l'equip blau va fer una pausa i va organitzar la tàctica.L'equip vermell estava decidit a defensar l'última pilota, la pilota de tres punts de l'equip blau.Bluer va prestar tota atenció a l'últim cop.Com a resultat, el bàsquet va fallar la xarxa i l'equip vermell va guanyar.

El joc té guanyadors i perdedors, però no importa qui perdi o guanyi, el guanyador final és el públic.Esperem que a través de la unitat i la cooperació mostrada en el joc, els jugadors aprenguin a entendre la força de l'equip, respectar els seus oponents i guanyar amistat Esperem amb il·lusió l'arribada del proper partit d'amistat!